QDanmark - Mentornetværk - Integration
 

Nana Schiøtt

 

Jeg er født i 1974 på Borholm, hvor jeg voksede op. Jeg flyttede til København for at læse teologi på Københavns Universitet og dimitterede i 2004. Samme år tog jeg Pastoralseminariet. Jeg fik arbejde som sognepræst i Skt. Nikolai Kirke i Holbæk i 2005. Gennem mit arbejde møder jeg mennesker fra alle sociale lag og i alle aldre. Jeg møder mennesker i deres største glæder og største sorger. Det er et privilegium.

Jeg bor i midt i Holbæk, hvor jeg flyttede til, at jeg fik arbejde. I min fritid dyrker jeg yoga, går til koncerter rock som klassisk, nyder udstillinger, gåture langs fjorden og en god krimi på bog eller film sammen med familie eller venner. Jeg holder af at besøge min fødeø og rejse rundt i verden og opleve andre kulturer. Det er lidt en floskel, men det gør det ikke mindre sandt, at det er i mødet med andre kulturer og mennesker at vi lære os selv at kende.

Jeg har været frivillig i Folkekirkens Nødhjælp siden min studietid og er primært engageret i den årlige sogneindsamling, hvor vi samler penge ind til at bekæmpe fattigdom blandt verdens fattigste mennesker.

Jeg er optaget af mennesker, deres historier, tro, håb og drømme. Jeg ved, at vi kan lære meget af hinanden og vores forskellige baggrunde. Jeg ser frem til at møde og matche mentor og mentee og se, hvad der kommer ud af disse møder. Jeg tror, at disse møder vil give os en bedre forståelse af hinanden og udvide vores horisont. Dermed kan vi forhåbentlig få rykket på nogle af de fordomme som vi kan have overfor hinanden.