QDanmark - Mentornetværk - Integration
 

Kikki Dong

 

Jeg er 31 år gammel, født i Kalundborg, i 1979. Jeg har gået i folkeskolen fra 0-10, på en skole i Kalundborg, som hed Munkesøskolen, den eksisterer desværre ikke mere. 

Jeg gik ud af folkeskolen i 1996, og startede på Kalundborg gymnasium lige efter. Jeg blev der uddannet matematisk student, og fik min hue i 1999. Efter alle disse Skole år, havde jeg brug for en kort pause, var blevet lidt skoletræt. Jeg arbejdede et år efter gymnasiet, havde et rengørings job, ikke det mest spændende, men man tjente til dagen og vejen. 

I aug. 2000 startede jeg på holbæk tekniske skole på grundforløb som frisør, havde ikke noget praktiksted på dette tidpunkt. Jeg brugte det meste af mit grundforløb på at søge praktiksted. Det lykkes til sidst og jeg kom i lære i Salon Christian i Kalundborg. 

Jeg blev uddannet frisør i 2004 og har i dag min egen salon. Jeg startede min frisørsalon " Frisør PE´KI" sammen med en anden pige i 2006, i dag er vi os der startede den, og 2 elever. Jeg bor i dag, stadig i Kalundborg, sammen med min kæreste og min hund, jeg har ingen børn (endnu). 

Jeg har altid holdt meget af at hjælpe andre og gøre folk glade, det er en stor del af min hverdag, og jeg nyder hvert minut af det. Med dette projekt, håber jeg at kunne gøre en forskel, også i min fritid.