QDanmark - Mentornetværk - Integration
 

Hanne Lejbach

 

Jeg er født i 1962 i Kalundborg og boede her i hele min barndom og skolegang. I 1981 flyttede jeg til Ubby, hvor jeg boede med min mand Søren ogvores efterhånden 3 børn. Vi flyttede tilbage til Kalundborg i 1998, og her gårvores yngste søn Simon på 17 på HHX. Vores mellemste datter Malene på 21 blev færdigsom student i 2010 og arbejder nu som lærervikar på Nyrupskolen i Kalundborg, ogvores ældste datter Louise på 24 år læser Psykologi på Københavns Universitet.
 
Jeg er bankuddannet og har arbejdet i den finansielle sektor siden 1981 Jeg hararbejdet en periode på BEC – Bankernes Edb Central i Roskilde, og jeg har senereuddannet mig som statsautoriseret ejendomsmægler og arbejdet som ejendomsmægleri 10 år. For 3 år siden kom jeg tilbage til bankbranchen og arbejde i dag som teamchefi Danske Bank i Kalundborg.

Min fritid bruger jeg meget gerne på familien samt gode venner. Jeg spiller ogsåbadminton, golf, tennis, cykler, synger i kor, går i teatret og kan også lide atrejse.

Drivkraften i mit arbejde er faktisk at ”gøre en forskel”. Jeg har altid haft lysttil at glæde andre mennesker og medvirke til et godt arbejdsklima. For mig er detvigtigt, at såvel medarbejdere som kunder føler, at man interesserer sig for netopderes problem/udfordring, og at de føler sig godt behandlet. Som leder har jeg ogsålyst til at gøre en forskel. I det hele taget er mødet med andre mennesker for migder, hvor vi kan gøre en forskel. Vi skal behandle andre, som vi selv ønsker atblive behandlet.

At gøre en forskel og være noget for andre, har jeg altid prioriteret højt. Jegser frem til at få sat vores projekt i gang og håber, at vi her er med til at gøreen forskel.