QDanmark - Mentornetværk - Integration
 

Helle Laursen Petersen

 

Initiativtager til Q4400 og administrerende Direktør i delebarn.dk.

Jeg er født i 1964 i Kalundborg og blev i 2008 gift med Jesper, fik derved 2 bonusdrenge på 7 & 8 år. Jeg flyttede, i 2006, tilbage til Kalundborg, efter 23 år i Århus.

Selvstændig med IT firmaet Focus QA ApS og stiftede i 2009 virksomheden delebarn.dk ApS sammen med ægtemanden Jesper Krejberg Petersen og Renée Toft Simonsen. Drømmen er at kunne leve af at drive delebarn.dk og få hjemmesiden ud over de danske grænser og etablere sig solidt på det udenlandske marked. Den røde tråd er ”Barnet i focus” og kompromiser med lødigheden som indsats er IKKE en mulighed.

Jeg har beskæftiget sig med IT siden slutningen af 80-erne og gør det stadigt. Både som projektleder og som kvalitetsansvarlig. Der har igennem alle årene været mange spændende projekter, men de mest banebrydende har nok været udviklingen af IP-telefonien i Danmark, Skattereformen og NemID – Alle projekter hvor jeg, som konsulent, har arbejdet med kvalitet og kvalitetsstyringen som hovedtema.

I fritiden beskæftiger jeg med bl.a. Bæredygtigt byplanlægning i Kalundborg Kommune. Derudover sidder jeg i bestyrelsen for Tømmerup Hallen, deltager aktivt i flere netværk spredt over hele Danmark.

Jeg er en ivrig skiløber og bruger al mulig (og umulig) ferie i de italienske bjerge. En løbetur i den Vestsjællandske natur bliver der også tid til. Gode venner og veninder, gourmetrestauranter, storbyrejser og koncerter står også højt på listen over fritidsbeskæftigelser. 

Motto: Det korteste strå kan være det længste, på sigt!