QDanmark - Mentornetværk - Integration
 

Store og små netværksnyheder fra hverdagen

Nyheder -  Q4300
 
Q 4300 - Nyheder

Vi er i gang Februar 2015

Netværket Q4300 er så småt i gang

Vi har først i februar haft møder med de første kvinder - både de, der gerne vil give en hjælpende hånd til en medsøster af anden etnisk oprindelse end dansk - og de, som har brug for en hånd.

Vi fortsætter med samtalerne i februar, så vi får et godt grundlag for at matche kvinder til gavn for formålet på en god måde.

Vores informationsmøde i rotationshallen i bladhuset midt i januar var en god og positiv oplevelse, hvor mange meldte sig til det frivillige arbejde. Det er vi rigtig glade for.

 
Q 4300 - Nyheder

Mød os den 15. januar December 2014

Torsdag den 15. januar inviterer styregruppen i Q4300 interesserede til at høre mere om arbejdet med at skabe mentorskaber med det formål at hjælpe kvinder af anden etnisk oprindelse end dansk på vej i integrationsprocessen.

Det foregår i den gamle trykhal ved bladhuset i Ahlgade klokken 19.00

 
Q 4300 - Nyheder

Mentornetværket Q4300 er på vej Oktober 2014

Den 6. oktober 2014 stiftede vi en ny forening, Q4300. Det er en frivillig forening, som gerne vil hjælpe kvinder af anden etnisk herkomst end dansk med at blive integreret.

Vi vil skabe forpligtende møder mellem etniske danske kvinder og kvinder med anden etnisk baggrund end dansk. De møder skal hjælpe kvinder med til at blive integreret i vores samfund. Det kan være hjælp i forhold til deres tilknytning på arbejdsmarkedet, i uddannelsessystemet eller at hjælpe kvinderne til en større indsigt og forståelse af det danske samfund/den danske kultur.

Bag initiativet står arkitekt Gunilla Rønnow, erhvervsrådgiver Inger Petri, sognepræst Nana Schiøtt Hansen, livs- og økonomiekspert Lone Eriksen,
chefredaktør Tove Bonnichsen og advokat Linda Lange Kastholm. De udgør den styregruppe, der skal etablere, guide og lede netværket.

Gunilla Rønnow er formand og Linda Lange Kastholm er næstformand.

Vi arbejder på at afvikle et møde i januar, hvor kommende mentorer og mentees kan melde sig til arbejdet.